miercuri, 14 mai 2008

Sicaro Brasov, Service autorizat Dacia

aici gasesti atmosfera "dacia" de demult...
persoanele din spatele tejghelei sunt desprinse din acea vreme...
le gasesti taindu-si tacticos salam cu rosii si nu-ti vine sa le intrerupi...
astepti pana isi ridica capul spre tine si mestecand, te intreaba din priviri ce doresti.
in spatiul de lucru domneste dezordinea, mizeria si te gandesti cat de sigur e sa iti lasi masina la ei.
doamnele vorbesc inca in lei vechi iar cand intrebi de plata cu cardul, iti zambesc...

nici vorba sa completeze un formular la primirea masinii, sa faca o inspectie vizuala, etc...

sper sa imi iau masina intreaga.

24 de comentarii:

  1. Oameni buni nu mai mergeti la Sicaro Brasov!!!
    Asta este parerea mea, mai bine mergeti la Ghimbav....sunt de 100 de ori mai buni si mai corecti. Mie unul mi-au schimbat o piesa care nu exista pe acest model pe care-l am. Va dati seama???!!! Lasati-i sa repare atelaje, carute dar nu va mai duceti daciile acolo. E un sfat....

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum se numeste acea piesa care nu exista pe masina ta?

    RăspundețiȘtergere
  3. ANONIM ...DAR SA FIE SEMNAT

    RăspundețiȘtergere
  4. DACA ESTE ADEVARAT DE CE SEMNEZI " ANONIM"

    RăspundețiȘtergere
  5. vodafone =hoti .iti trimite fel de fel de mesaje nici nu-ti explica si te trezesti ca platesti si ceia ce nu vrei sa ai

    RăspundețiȘtergere
  6. parerea mea e ca SICARO e unul dintre reprezentantele auto care inca mai respecta unele stadarde,si aici ma refer la atelierul de mecanica.Nu si la cel de tinichigerie respectiv vopsitorie.Eu unul sunt multumit.Se mai intampla sa se greseasca,pentru ca e omenesc,dar nu mi s-a intamplat niciodata sa inloc piese care nu sunt pe auto.Deocamdata fac treaba destul de buna zic eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, se mai intampla sa greseasca dar cand greseala este la cureaua de distributie si-ti da masina cu cureaua decalata. porneste mai greu dar in fata lor se intampla sa porneasca la prima cheie , mai sustii greseala ?

      Ștergere
  7. CE DESTEPTI SINTETI VOI CIND SEMNATI ANONIM SE VEDE CIT DE CURAJOSI SINTETI,

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt multumit de baietii de acolo.. mi-au si vopsit-o calumea si mecanica de nota 10

    RăspundețiȘtergere
  9. vrei sa ma semnez sun fane spoitoru fraiere si te fut in gura naa m-am semnat

    RăspundețiȘtergere
  10. eu sunt de acord cu anonim. Intai am schimbat cablul de acceleratie si la o singura asamblare cu surub i-a ramas mecanicului o saiba nemontata.
    Apoi, in urma unei tamponari, dupa reparatia pe care mi-au facut-o pe casco, am tot avut de completat pe banii mei, de-a lungul a 4 ani, o multime de componente din plastic crapate si neinlocuite de ei sau altele lipsa deoarece nu s-au mai chinuit sa le monteze.
    In service, sub ochii mei, mi-au busit masina de un bolovan in timp ce o manevrau si cand am externat masina am gasit o zgarietura adanca pe capacul de la portbagaj pe care n-am mai reclamat-o de teama sa nu imi para si mai rau dupa ce o vor fi reparat.
    Dupa 4 ani, in locurile unde mi-au reparat tabla, sub stratul de vopsea totul era putred si am mai platit o carca de bani sa fac reparatii la reparatia lor.
    Nu mi-a fost de nici un folos faptul ca am platit si un ciubuc destul de consistent pe care omul sicaro l-a insfacat cu mare satisfactie.
    Tot ei mi-au montat barele de portbagaj si uimit ce tare s-a deformat capota masinii am studiat problema si am descoperit ca desi era indicata pozitia pe fiecare tampon de cauciuc acestea erau puse complet aiurea si fortate sa incapa si deasemenea ca desi montajul suportilor era foarte simplu, oamenii sicaro mi-au demontat tot chederul pentru usi si de atunci sta labartat in unele locuri.
    Mentionez ca am facut toate interventiile la ei pana am aflat ca de fapt nu era adevarat ca pierd garantia daca nu apelez la societatea lor, de unde am cumparat masina, asa cum m-au informat ei.
    In concluzie, sfatul meu este sa va feriti de SICARO. Exista alte service-uri Dacia cu adevarat bune dar nu o sa le mentionez aici ca sa nu fie interpretat gresit

    RăspundețiȘtergere
  11. bha anonim...de ce nu te semnezi ma??cui ai dat tu spaga ma mincinosule si ti`a lovit masina in fata ta...???fute draq de robot..

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa inteleg ca pe tine te cheama chiar anonim sau "fute draq de robot" e semnatura ta care te scoate din anonimat?
    De ce nu folosesti o carte de telefoane daca colectionezi nume?
    Oricum dupa cum ai pus problema pari sa fi unul din "profesionistii" de la SICARO altfel nu mi-ai fi cerut nume de angajati astfel ca sunt sigur ca sti la cine ma refer.
    Motivul pentru care nu am dat nume este ca tot ceea ce inseamna SICARO inseamna un mare dispret fata de clienti in toate compartimentele sale si reactia ta reconfirma politica SICARO fata de beneficiarii sai.

    RăspundețiȘtergere
  13. sicaro brasov sunt cei mai buni

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt foarte curioasa de ce pentru unii are asa mare importanta numele persoanelor care posteaza comentarii? V-ati gandit ca dorinta dvs poate fi satisfacuta prin a da un nume fals? IMPORTANT este ca oamenii sunt foarte NEMULTUMITI.
    Daca chiar asa mult va intereseaza, numele meu este Madalina si la fel ca si persoanele de mai sus, sunt ultra, mega, super.......etc. NEMULTUMITA.
    Daca va intereseaza care este problema mea in legatura cu acest sercice voi reveni cu detalii.
    Daca va intereseaza un sfat prietenesc, nu va bagati masina la acest service (asta daca va pasa de masina dvs).

    RăspundețiȘtergere
  15. sa va iau la mue pe toti cei care aveti dacii - papagalilor

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi te închipui acoperit de organe pe faţă şi pe tot corpul cu încă vreo câteva sute de pretenari de ai tăi antidacii echipaţi la fel cu mutaţii genetice asemănătoare şi cu testicule în loc de creier şi tot nu-mi pot imagina cum ai putea face faţă la proiectul pe care ţi i-ai propus

    RăspundețiȘtergere
  17. SICARO, o societate neserioasa unde majoritatea angajatilor sunt HOTI ! am dus masina la ei dupa o tamponare usoara, m-au lasat fara masina o luna si jumatate timp in care mi-au inlocuit fara motiv foarte multe pe masina : doua injectoare nu mai erau cele care le-am avut, unul nu l-au mai strans corect si a inceput sa musteasca si facea zgomot, motorul de la stergatoare nu mai functiona si a trebuit sa merg la alt servis care mi-au gasit in vas numai cioburi de sticla eu neavand niciodata parbrizul spart, distributia decalata din cauza ruperii suportilor pentru motor si spargerii capacului de la distributie pornirea fiind un pic mai greoaie si motivatia lor fiind 'nu a mai fost pornita ' ...incarcata cu chit aiurea la aripi si dupa doua trei luni crapaturi cat cuprinde, vopsita pe alocuri neuniform, parbrizul atacat de zgura de la sudura sau taieri cu flexul si multe alte inconveniente sau hotii care le practica o societate de doi bani, majoritatea hotiilor fiind mascate, multe neobservate decat in timp si asta dupa ce mi-au luat peste 13 000 RON. Daca vrea vreun HOT de la SICARO nume il gaseste in documentele lor ... anonimul care in 27 iulie 2012 orele 16:12 solicita MUIE : esti mecanic la SICARO tembelule ! voi aveti creierul in ciocan, hotarastete ce vrei , mue sau muie tampitule ! nu ai ce cauta neinsotit in societate ...

    RăspundețiȘtergere
  18. ba fraierilor dece va mai bagati masinile la noi daca nu va place repara-ti-vile voi. ce credeti ca altii nu fura?

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai tare blog de pana acum !.
    Oare am nimerit pe blogul "sicaro"?
    Mentalitatea asta de "ce credeti ca altii nu fura" ma determina sa NU vin cu Loganul la voi sa-i schimb distributia.
    Azi ati mai pierdut un client iar pe viitor toate cunostintele mele NU vor apela la serviciile "sicaro".
    Multe "succesuri".

    RăspundețiȘtergere
  20. Acum 4 ani am reparat masina la sicaro pe casco. Capota am avut-o un pic indoita aproape de radiator dar nu a fost prinsa in dosarul de daune. La receptia masinii mi-au comunicat ca mi-au reparat si capota. Acum capota este cu chitul plesnit in directia opusa indoirii initiale. Ba mai mult. Toata capota este plina de chit.... concluzia este ca mi-au schimbat capota cu un alt parci... daca doriti sa-i faceti cuiva rau, recomandatii sa mearga la sicaro

    RăspundețiȘtergere