joi, 22 martie 2007

Complex Ursu - Sport Center No Problem - Brasov

Personalul nu e amabil. Deabia iti raspunde la salut.
De cele mai multe ori nu iti ofera dulap in care sa iti pui hainele si valorile.
La vestiar e jeg. Ieri, dulapurile (uzate, rupte si cu gauri) stateau de-a curmezisul in vestiar.
E un santier permanent. In jurul tau sunt stivuite cutii cu gresie si saci de adeziv.
Furtunele de la dus sunt rupte. Dupa cateva minute la dus, stai cu picioarele in apa care nu se scurge, de la toti cei care fac dus.
Langa sauna, au pus doua cabine de dus, sofisticate. Ambele au usile rupte si cazile sparte.
Lemnul de la sauna nu a fost curatat niciodata.
Chiar si asa au scumpit intrarea de la 10 la 15 lei.
Programul e pana la 11. La 10 deja sting luminile. Trebuie sa pleci, altfel femeile de acolo se uita urat la tine...
La plecare deabia te saluta...
E enervant.

14 comentarii:

  1. Am citit anuntul asta cu "Complex Ursu - Sport Center No Problem - Brasov" insa nu este deloc asa. Eu am fost acolo si mereu am avut dulap, nu am vazut santier niciodata, dusurile erau ok, la ora 10 nu au stins luminile , am fost salutat mereu ... nu stiu ce sa zic , probabil cine a postat anuntul este bolnav la cap , parerea mea. Daca vrea sa discutam ID-ul meu de mesenger este giugastruionut

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum articolul este din martie 2007. Cei care au fost în acea perioadă ar putea confirma. Dacă atunci nu și-au respectat clenții, nu cred că ar face-o acum. Doar dacă s-au schimbat managerii.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai poate esti un gay dinala care vb incet ca o muiere si deasta nuti raspunde ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. sala e ok probabil cea mai selecta din oras.
    am mai schimbat vreo 3 sali si nici una nu e ca asta. Totul e ok aici .

    RăspundețiȘtergere
  5. Cucoanele de la intrare nu stiu sa schiteze nici macar un zambet fortat, nu saluta clientii, mananca seminte in fata acestora, si nu ofera chitante ptr sedintele cu ora. Dusurile sunt ruginite, multe aparate stau defece cu lunile. Merg acolo saptamanal si este doar meritul antrenorilor din sala de fitnes si aerobic care dau dovada de un mare profesionalism.

    RăspundețiȘtergere
  6. da, intr-adevar la intrare sta de obicei o ingamfata ,plina de importanta postului: se discuta deasupra capului tau ,desigur cu vreun personaj de al casei. Tu,clientul faci parte doar din decor. Esti taxat de cum intri,cam cum arati si cam cat esti dispus sa lasi pe acolo din bani.
    Dusurile sunt marea problema,canalale vesnic infundate ,iar sauna iti da de gandit.Desigur clientul e de vina pt. mizerie sau nefunctionalitatea acestora.
    La masaj, parca nu vrei prosoapele acelea, iar pe masa de masaj,in zona capului trebuie pusa hartie de unica folosinta.
    In schimb,maseurul si instructorii,oameni EXCELENTI !
    nicky

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma duc acolo zilnic si mi se pare cea mai ok sala din oras....nu mai spun de antrenori, sunt niste profesionalisti si ma duc acolo de placere in special datorita lor!

    RăspundețiȘtergere
  8. bah,

    lasa-ne cu antrenorii tai si cu cea mai OK sala din oras.Nu ai fost la energym,pro-gym si alte 15 sali din brasov care chiar sunt ok cu aparatura noua,curatemie,vestiare fara viermisori lungi albi la dusuri.

    La Ursu' abea iti raspunde fufa ai de la receptie la salut, asta daca te baga in seama si nu e ziua cand iti platesti abonamentul (mai ales Dana-cred ca o cheama-una bruneta cu paru lung la 1.70 si purtatoare de ochelari.)

    Antrenorii se baga in seama doar daca esti purtatoare de bichini, in rest au program la TV (nu cred ca e si cazul lu Costi'-care te ajuta dace ii ceri sfatul.)

    Nu mai arunc cu savarina in voi ca oricum nu are rost, merg la voi doar aia care vin mocca.

    Schimbati-va atitudinea fata de client, schimbati fiarele alea ruginite ,dati o mana de lavabil si reparati-va aerul conditionat.

    AA...si lasatin-e cu comentariile alea jalnice de la angajati, e drept: vor si ei o paine.Dar sa o castige nu sa le cada in gura!

    RăspundețiȘtergere
  9. ce tot vb de personal mereu,ei chiar sunt k, este vorba de cum arata sala in ultima peroada,nu au mai adus nimic nou, totul este vechi iar personalul este super amabil si fetele de la receptie sunt super primitoare si deschise la toate informatiile de care avem nevoie.Nu ar trebui sa comentam atata caci pana la urma mergem la sala sa ne miscam ,nu sa carcotim si sa ne batem joc de niste bunuri care ni sa pun la dispozitie pt sanatatea noastra iar noi nu facem altceva decat sa blamam si sa distrugem ca vezi domnule noi am platit si ni se cuvine totul.Ttrebuie intai sa ne respectam pe noi ca apoi sa primim respect

    RăspundețiȘtergere
  10. fiecare isi da cu parerea ....in primul rand instructorii sunt oke,si costin si adi(iar pt cel cu faza cu purtatoare de bichinii....i-ati frate si tu bichini si poate iti da mai multa alentie si tie)iar faza cu personalul sta cam asa : voi veniti la sala sa vedeti cum se poarta doamnele de acolo cu voi sau sa trageti de fiare,sa va antrenati????iar daca ati veni acum la sala in 2012 at vedea totul altfel ....usi schimbate la baie vestiare oke,sauna,si multe altele .Eat Train Sleep;)

    RăspundețiȘtergere
  11. cat mai costa un abonament pe luna la fitnes la sala asta

    RăspundețiȘtergere
  12. Pot sa confirm si eu cea mai mare parte a lucrurilor negative care s-au spus despre sala URSU:

    -personalul in cea mai mare parte are atitudinea aia de angajar la stat, de parca simti ca-i deranjezi cand ai nevoie de ceva
    -antrenorii sunt aroganti si cu ochii doar dupa femei (nu toti, exista si o exceptie)
    -sala este murdara iar despre cei care neaga acest lucru... imi imaginez cam cum arata locuintele lor personale daca ei considera ca la URSU este curat.
    -aparatele au fost prost intretinute si s-au degradat destul de mult in timp, cu cauciucuri desprinse si lipite cu banda scotch, bare ruginite si indoite plus tot felul de improvizatii care parca au fost facute de nea Dorel de la uzina Steagu' Rosu.
    Una peste alta sala este destul de jalnica si murdara dar asa cum spunea si altcineva daca vrei cu adevarat sa lucrezi poti lucra si aici, aparatele fiind multe si variate, cam asta ar fi singurul aspect pozitiv.
    Pretul este de 120 lei/luna este cam mare pentru o sala care nu-i nici macar de fitze (a fost acum vreo 12 ani) si care nu mai detine nici macar monopolul in zona Racadau deoarece exista inca o sala faina si curata in imediata vecinatate (EDEN Fitness) si inca una (UP&Down) chiar langa discoteca Hacienda, ambele costand doar 100 lei/luna.

    RăspundețiȘtergere
  13. mereu le-am salutat pe femeile de la receptie dar abia daca se obosesc sa scoata un "buna" din gura, avand in vedere ca treaba unui receptioner este de a intampina clientii, nu tine de bun simt ci tine de slujba in sine care este de asa natura, praf la capitolul asta sala....
    am mers in multe sali, iar la receptie gaseai fete tinere, amabile si zambitoare, exact cum ar trebui sa fie oferite serviciile de relatii cu clientii ;) la Ursu astea dupa ce ca sunt batrane, mai molfaie si seminte de fata cu toata lumea acolo, cum sa rozi seminte la receptie? pai cu grija si cu atentie, sa nu care cumva sa le deranjeze vreun client
    Chiar sunt in jur de 12 sali in Brasov care sunt mult peste Ursu, mai ales la capitolul curatenie la dusuri. Astia care zic ca dusurile sunt curate, probabil ca ei se spala cu porcii pentru ca viermii sunt ca la ei acasa in sala aia, ce dracului tot timpul urca cate un vierme d-ala in sus pe faianta, apa balteste acolo, si multi se plangeau ca nu stiau de unde au ciuperci pe picioare.....
    Costi si Levi cei mai superi instructori, mereu saluta, mereu zambesc, te ajuta daca ai nevoie.
    Daca s-ar rezolva problema cu mizeria de la dusuri si viermii minunati, si ar aduce 2-3 fete tinere si amabile la receptie, ar intra si sala in rand cu celelalte din Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  14. Care ce mai stiti de sala asta?
    Au plecat in Italia fetele de la receptie? Glumeam, ma doare-n biceps de basinoasele alea.
    Ma intereseaza daca au schimbat fiarele,conditiile de la dus sau daca au dat macar cu var pe acolo...
    Spor.

    RăspundețiȘtergere