vineri, 1 august 2008

tequila bowling brasov

ieri am fost la tequila bowling brasov (www.tequilabowling.ro)
am facut rezervare telefonica, cu cateva zile inainte. cand am ajuns acolo ni s-a dat cea mai din fund masa, undeva langa WC. nu era nimeni in local si pe toate mesele din sala era pus cate un biletel cu "rezervat". sunt convins ca nu erau toate cu adevarat rezervate, insa personalul lasa portita deschisa de a lua un bacsis suplimentar, chipurile ca ti-a facut rost de o masa. personalul feminin, niste copile, parca luate cu ziua, erau imbracate intr-o uniforma, potrivita eventual pentru un chiosc ieftin cu scaune si mese din plastic, de pe litoral. personalul masculin, si acestia la fel de tineri si neexperimentati, nu avea uniforma, asa ca nu stiai cine serveste pe acolo. meniurile erau facute franjuri. preturile sunt mari, astfel incat sa te determine sa consumi cat mai putin, in loc sa te faca sa te simti bine. bineinteles ca berea cea mai ieftina nu era pe stoc. nu ma deranjeaza sa platesc un pret mare pentru o bere. dar in nici un caz intr-un loc cu atmosfera de bodega sateasca. la WC robinetul functiona astfel: cu o mana apasai pe buton ca sa lasi sa curga apa peste cealalta mana. uscatorul nu functiona. nu cred sa se fi stricat chiar in ziua aia... barmanii trebuie sa fure si ei cat pot: o bautura cu gheata era chiar 90% gheata. nu intereseaza pe nimeni nimic: barmanul fura, patronul il lasa, ca probabil altfel, pleaca. pana la urma nu-i prost ala care cere ci ala care da. asa ca am bifat localul in mod corespunzator si nu voi mai pierde vremea pe acolo.

6 comentarii:

  1. da int adevar e fff enervant in tequila...am fost de halloween akolosha...si n aveai lok nici sa te...partea cea mai nasoala este ce vin tot felul de persoana ciudate..mai totzi se bagau in seama...pushi pe kombinatii

    RăspundețiȘtergere
  2. haideti la kasho nu la caca de tequila

    RăspundețiȘtergere
  3. Pot spune ca aveau (ca intre timp nu mai au biliard) cele mai bune mese de biliard din oras. Desi tac-urile erau proaste, uzate ... de rahat ... totusi veneam pentru calitatea meselor de biliard (iau in consederare pana si timpul de rostogolire a bilei pe textura in functie de lovitura). Imi pare rau ca nu si-au promovat bine locatia si s-au plasat pe mana "ciupitorilor" angajati (nu toti dintre ei).

    RăspundețiȘtergere